!דברו איתנו

    הקמת מפעלי סלטים

    עם עלייה בביקוש לוויטמינים, ברזל וירקות בריאים, מגמות אכילה של סלטים חוות עלייה בפופולריות הן במסעדות ורשתות קמעונאות שונות. אין זה מפתיע שהביקוש להקמת מפעלי סלטים בעלייה מתמדת עקב עליה בביקוש של לקוחות אשר בוחרים באפשרויות בריאות יותר.

    אך ראשית כל על מנת להקים מפעל לייצור סלט דרוש תכנון קווי יצור כדי להקים את פסי הייצור, לדוגמה, כאשר בונים פס ייצור לסלט חשוב לתכנן כיצד יעברו רכיבים במפעל ויעובדו עד שיהפכו למוצר מוגמר. זה כולל דברים כמו: הקמת מסוע, קביעה באילו מכונות יש להשתמש, היכן הן צריכות להיות ממוקמות בפס הייצור ואילו הספקים טכניים דרושים על מנת לעמוד בביקוש ובאפשרויות הייצור.
    תעשיית הסלטים היא עסק גדול, בעלת תרבות צריכה אשר גדלה משנה לשנה ומהווה תחליפים טבעיים למרבית המזון הנצרך. ירוקות ידועים בריבוי בוויטמינים וברזלים וערכים תזונתיים נוספים אשר משפרים את הבריאות. לכן אין זה מפתיע ששוק הסלטים פורח.

    הקמת מפעלי סלטים

     

    מפעלי סלטים צצים בכל הארץ, אבל מה הולך בהכנת המנה הפופולרית הזו וכיצד הקמת פס ייצור סלטים עובד?

    בכל מפעל סלטים בעל פס איכותי בתו תקן מחמיר דרוש תכנון מערך ייצור מוקפד של איך ייראה הקמת המפעל כאשר חשוב לשים לב לשלבים – ראשית כל הירקות השונים עוברים סינון וניקוי ראשוני לצרכי בקרת איכות קפדני ונוקשה, לאחר מכן הם עוברים תהליך חיטוי שטיפה וניקוי מקצועי על מנת לוודא שהמוצר הייעודי ראוי לאכילה והינו בעל ערכים תזונתיים בתקן מחמיר, לאחר מכן המוצר עובר במכונת חיתוך על מנת להגיע לתוצאה הסופית הרצויה.

    ישנם סוגים רבים שונים ומגוונים של אפשרויות לסלטים שונים, כאשר הפופולריים שבהם הינם: מלפפון, עגבניה, בצל, גזר, כרוב, גמבה ועוד ירקות שונים, בשנים האחרונות עקב עליית הפופולריות של הסלטים ישנם מרכיבים נוספים ושונים אשר אפשר לשלב אותם בסלט ולהפוך את הטעמים שבו לעשירים יותר כמו סלט טונה, סלט עוף, סלט טופו, סלט בייצים, סלט כרוב, סלט סלק וכו.
    עם עלייה בביקוש למוצריי בריאות אין זה מפתיע שסלטים נהיו טרנדיים ומקור מעולה לאכילה בריאה יותר אין זה מפתיע שמסעדות רבות החלו להגיש סלטים כארוחה מושלמת ולא רק כמתאבן או מנה ראשונה.

    דילוג לתוכן